Expoziţie de grafică şi caricatură pe 29 ianuarie la Biblioteca Judeţeană

Expoziţie de grafică şi caricatură pe 29 ianuarie la Biblioteca Judeţeană

Expoziţia se deschide vineri, 29 ianaurie FOTO Biblioteca Judeţeană Călăraşi

Vineri, 29 ianuarie, ora 13.00, la Biblioteca Judeţeană “Alexandru Odobescu” din Călăraşi va avea loc vernisajul expoziţiei de artă vizuală ”Grafică şi caricatură: De vorbă cu Nenea Iancu.”

Ştiri pe aceeaşi temă

În sala Perspective a bibliotecii vor fi etalate în faţa publicului creaţii ale artiştilor locali, membrii ai grupului Omicron şi ale invitaţilor acestora. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la eveniment, în limita locurilor disponibile (20) şi cu respectarea măsurilor de prevenire a pandemiei actuale.
 
Expoziţia va rămâne expusă pe simezele bibliotecii până la finele lunii februarie 2021 şi va putea fi vizitată în regim muzeal, respectând prevederile legislative în vigoare privind pandemia COVID-19.
 
Biblioteca din Călăraşi este cea mai modernă din sud-estul României  şi a fost inaugurată pe 31 octombrie 2019. Impunătoarea clădire, construită în 6 ani, are peste 3.300 de metri pătraţi, 5 etaje şi a costat peste 3 milioane de euro
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările