Cooperare. Preşedintele investitorilor turci în România, în vizită în Bărăgan

Cooperare. Preşedintele investitorilor turci în România, în vizită în Bărăgan

Preşedintele investitorilor turci în România, Nazmi Dogan,(foto stânga), primit la Consiliul Judeţean Călăraşi FOTO Facebook/CJC

Preşedintele investitorilor turci în România, Nazmi Dogan, a fost primit, astăzi, de către preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, Vasile Iliuţă, pentru a iniţia un prim contact de colaborare. Partea turcă doreşte să investească în zona noastră şi este interesată de oportunitatea creării unei zone libere unde întreprinzătorii să-şi poată desfăşura activitatea în diferite domenii.

Reprezentantul autorităţii judeţene a trasat, în cadrul discuţiilor, 3 linii de interes: dezvoltarea unui parc industrial, înfiinţarea unui punct terminal la Dunăre şi revenirea pe piaţă a producţiei agroalimentare. Au participat la întâlnire şi reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Călăraşi, parteneri în proiectul de colaborare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: