Controale la 5 firme care comercializează hrană pentru animale şi medicamente. Poliţia a aplicat amenzi de 31.000 lei

Controale la 5 firme care comercializează hrană pentru animale şi medicamente. Poliţia a aplicat amenzi de 31.000 lei

Poliţia a aplicat 5 sancţiuni contravenţionale FOTO Mediafax

Sancţiuni în valoare de peste 31.000 lei, aplicate în urma unor controale efectuate de poliţiştii serviciului de investigare a criminalităţii economice, într-o singură zi la cinci societăţi comerciale care comercializează hrană pentru animale.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Oamenii legii au descins la cinci societăţi comerciale din Călăraşi şi Cuza Vodă, în scopul protejării populaţiei împotriva comercializării de hrană pentru animale de companie şi medicamente de uz veterinar neconforme şi combaterea săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală prin comercializarea către persoane fizice şi juridice de astfel de produse. Au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 31.000 lei. Totodată a fost ridicată în vederea confiscării suma de aproape 900 de lei, reprezentând sume nefiscalizate pe casa de marcat. La acţiune au participat şi specialişti din cadrul Direcţei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Călăraşi.
 
Vă recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările