Bunuri în valoare de peste 34.000 lei, confiscate la frontieră într-o singură zi

Bunuri în valoare de peste 34.000 lei, confiscate la frontieră într-o singură zi

Bunuri confiscate de poliţiştii de frontieră FOTO IGPF

În ultimele 24 de ore, prin punctele de frontieră au trecut aproximativ 25.600 persoane, cetăţeni români şi străini şi peste 17.800 mijloace de transport. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 11.900 persoane cu 8.800 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 13.700 persoane cu 9.000 mijloace de transport.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În zonele de competenţă - punctele de trecere şi  “frontiera verde” - poliţiştii de frontieră au constatat 20 fapte ilegale (6 infracţiuni şi 14 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini. A fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 34.100 lei.
Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 38.900 lei. În ultimele 24 de ore nu s-a permis intrarea în ţară pentru 4 cetăţeni străini, care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, nu s-a permis ieşirea a 3 cetăţeni români din diferite motive legale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările