A uimit "Vocea României" cu talentul muzical. Gabriela Amzaru a cântat dumnezeieşte o piesă a Loredanei

A uimit

Gabriela Amzaru, la "Vocea României" Foto:protv.ro

O adolescentă din Călăraşi a făcut show la “Vocea României”, interpretând ca la carte o melodie a Loredanei care a uimit-o chiar şi pe artistă.  Juriul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni de televiziune a fost de-a dreptul uluit de prestaţia Gabrielei Amzaru, o fată de 16 ani din Bărăgan.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Gabriela consideră ca este făcută pentru a ajunge în topurile muzicale, iar pentru reprezentaţia de la Vocea Romaniei a dat tot ce a avut mai bun. Concurenta a urcat pe scenă şi a interpretat într-o manieră originala piesa "Ileană", aparţinând Loredanei.

Încă din primele secunde, antrenorii au fost încântaţi de vocea puternică a tinerei, iar Loredana chiar s-a întors să vadă cine este curajoasa care a ales să îi cânte piesa. După ce juriul a încercat s-o convingă să vină în echipa fiecăruia dintre ei, Gabriela a ales să se alăture echipei Loredanei. ”Eşti superbă. Aşa bine se dezvoltă fetele la Călăraşi. M-a surprins alegerea ta. Nu oricine poate cânta piesa asta”, a spus Loredana.

"Îmi place să studiez"

Cu un palmares impresionant de premii şi trofee, Gabriela Amzaru, pasionată de muzică şi dans, a ajuns să fie remarcată de cei buni compozitori din România. Marius Ţeicu şi regretatul Cornel Fugaru i-au îndrumat paşii în lumina reflectoarelor.

La 16 ani, adolescenta, elevă la Colegiul Economic din Călăraşi, care visează la statutul de solistă consacrată, îşi împarte viaţa între scenă şi şcoală. „Încerc să le îmbin pe amândouă şi cred că reuşesc. Nu vreau să neglijez învăţatul pentru că mi-aş dori să devin medic pediatru“, mărturiseşte Gabriela Amzaru, adăugând că faima pe care o are nu a schimbat-o deloc. Este în continuare o persoană normală ca oricare alta de vârsta ei şi, chiar dacă a avut o copilărie încărcată, nu se plânge. „Îmi place foarte mult să studiez şi cred că acest lucru m-a ajutat să fac performanţă. Am şi un strop de talent, dar cred că perseverenţa este hotărâtoare pentru a deveni cineva“, a precizat Gabriela Amzaru.

În cei 12 ani de studii intensive de muzică uşoară a lucrat cu cei mai talentaţi compozitori români. În prezent, se pregăteşte alături de Marius Ţeicu şi merge în fiecare săptămână la Bucureşti pentru a-şi desăvârşi calităţile vocale.

 Vă recomandăm şi:

Fata cu voce de aur. Gabriela Amzaru, răsfăţata festivalurilor de muzică uşoară din România şi de peste hotare

Studenta la Arhitectură care cântă sâmbăta la nunţi. Reţeta de succes: „Ştiam că nu pot rata, indiferent care ar fi fost condiţiile“

Lecţie de viaţă. Fata care scrie cu piciorul şi-a luat licenţa în Psihologie şi îşi caută o slujbă: „Dumnezeu nu m-a părăsit niciodată!”


Vocea Romaniei - sezonul 5: Gabriela Amzaru - Ileana pe vocearomaniei.protv.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările