Şedinţă ordinară de Consiliu Local pe 24 septembrie. Ce proiecte vor fi dezbătute

Şedinţă ordinară de Consiliu Local pe 24 septembrie. Ce proiecte vor fi dezbătute

Şedinţă de Consiliu Local pe 24 septembrie, la Primărie FOTO Adevărul

Consilierii locali sunt convocaţi joi, 24 septembrie, în şedinţa ordinară, la ora 16.00, având pe ordinea de zi 5 proiecte de hotărâre, printre care şi  cel privind aprobarea tarifului de încărcare a vehiculelor electrice de la staţiile special amenajate.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ce proiecte se află pe ordinea de zi:
 
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal ,,Înfiinţare fermă găini ouătoare cu unitate de comercializare, staţie de sortare şi condiţionare”, situat în municipiul Călăraşi, strada Varianta Nord, nr. 37E.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de priorităţi pentru persoanele îndreptăţite să beneficieze de un teren în vederea construirii de locuinţe proprietate personală conform prevederilor Legii nr. 15/2003 din municipiul Călăraşi.

3. Proiect de hotărâre privind neexercitarea  dreptului de preemţiune pentru imobilul ,,CASA“, imobil situat în municipiul Călăraşi, str. Berzei, nr. 11, judeţul Călăraşi,  înscris în Lista Monumentelor Istorice – Cod LMI: CL –II-m-B-14605.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ,,Reţea apă Aleea Dumbrava Minunată, municipiul Călăraşi, judeţul Călăraşi”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifului de încărcare a vehiculelor electrice pentru utilizarea staţiilor de reîncărcare a vehiculelor electrice înfiinţate în municipiul Călăraşi, investiţie realizată în cadrul proiectului cu titlul ,,Înfiinţare staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice în municipiul Călăraşi”.  
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările