19 iulie, noul termen pentru omologarea stadionului proaspăt modernizat

19 iulie, noul termen pentru omologarea stadionului proaspăt modernizat

Stadionul din Călăraşi a fost renovat recent FOTO Facebook/Consiliul Judeţean Călăraşi

Stadionul din Călăraşi, recent modernizat, va fi omologat pentru Liga 1 pe 19 iulie. Ieri, o comisie formată din reprezentanţi ai FRF, LPF, Jandarmeriei şi ai ISU a venit în inspecţie pe malul Borcei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 „A fost aşa cum mă aşteptam. Efectiv un audit, pe puncte clare, precise. În principiu, ar mai fi nevoie de 3-4 zile ca să finalizăm toate lucrările. Mă bucur nespus că membrii Comisiei au apreciat eforturile făcute acordându-ne un nou termen pentru remedierea deficienţelor. Mai sunt, de fapt, mici retuşuri de făcut. Nu am nicio emoţie. Pe 19 iulie, mai mult ca sigur vom obţine omologarea. Am pierdut 3-4 zile din cauza ploilor abundente care ne-au îngreunat activităţile. Aş dori să mulţumesc autorităţilor locale, conducerilor Consiliului Judeţean şi Primăriei Călăraşi precum şi Consiliul Local municipal pentru eforturile consistente depuse într-o perioadă scurtă de timp pentru ca acest obiectiv să prindă contur", a declarat preşedintele executiv al Dunării, Florin Brişan, citat de site-ul AFC Dunărea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: