“Ziua Părinţilor de Îngeri” va fi marcată şi la Buzău

“Ziua Părinţilor de Îngeri” va fi marcată şi la Buzău

Vor fi înălţate baloane colorate, simbolizând despărţirea de copiii trecuţi în lumea celor drepţi

Şi în acest an, copilaşii plecaţi prea devreme dintre noi vor avea parte de o zi numai a lor, marcată de Organizatia E.M.M.A., prin „Ziua Părinţilor de Îngeri”. Duminică, începând cu ora 17.30,  în Parcul Crâng vor fi aprinse lumânări în memoria copiilor pierduţi şi vor fi înălţate baloane colorate, ca ritual simbolic de despărţire a celor îndureraţi de copiii lor.


Părinţii, apropiaţii acestora şi susţinătorii E.M.M.A. care vor lua parte la eveniment vor aprinde lumânări în memoria copiilor care nu mai sunt printre noi şi vor înălţa, simultan, în toate cele 20 de oraşe, baloane colorate, ca ritual simbolic de despărţire.

Acest eveniment are o semnificaţie aparte mai ales pentru părinţii care au pierdut un copil înainte de naştere, momentul înălţării baloanelor simbolizând despărţirea de copilul pe care nu au apucat să-l vadă, să-l ţină în braţe şi să-l cunoască.

E.M.M.A., organizaţie fondată de actriţa Bianca Brad, este singura organizaţie din România care vine în ajutorul mamelor sau familiilor care au pierdut un copil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările