VIDEO Opinia şocantă a unui stomatolog despre rămăşiţele găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă. „Dinţii nu provin din extracţii“

VIDEO Opinia şocantă a unui stomatolog despre rămăşiţele găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă. „Dinţii nu provin din extracţii“

Un cunoscut medic stomatolog din Buzău a analizat fotografia în care apar dinţii găsiţi în butoiul unde se crede că suspectul Gheorghe Dincă ar fi incinerat rămăşiţe umane şi este aproape sigur că sunt dinţi umani, care ar putea proveni de la două persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Din punctul meu de vedere, dinţii aceştia sunt umani, după forma rădăcinilor, după suprafeţele vestibulare. Pare că sunt câţiva cariaţi şi cu părere de rău o pot spune că la vârsta de 15 ani pot fi copii cu dinţi cariaţi”, spune medicul Sergiu Lazarev.
 
Stomatologul buzoian crede că rămăşiţele dentare ar proveni de la cel puţin două persoane, dintre care una adultă. 
 
Indiciul este acela că printre resturi se află o coroniţă, lucrare pe care stomatologii o fac pacienţilor maturi.
 
”Din ce am văzut, aş putea spune că ar aparţine unei domnişoare, dar pe de altă parte strică toată ipoteza această coroniţă. Dacă este o coroniţă, este extrem de greu să cred că i-a aparţinut unei domnişoare de 15 ani. Mai târziu se fac astfel de lucrări”, spune Lazarev.
 
Potrivit medicului din Buzău, unii dintre dinţi par să fi trecut prin arderi repetate, la temperaturi foarte mari. În cazul în care au fost arşi la temperaturi foarte mari, este cert că ei nu mai conţin celule din care s-ar putea face determinarea ADN, necesară identificării. 
 
        Sursa Bogdan Ocnaru
 
Sergiu Lazarev a mai observat un indiciu important. Un dinte din poză are ataşată o bucată de os, dovadă că cel puţin acesta nu provine din vreo extracţie, ci posibil prin zdrobire.  
 
”Avem un molar de jos cu un proces alveolar alături de el. Nu cred că vreun stomatolog extrage un molar cu asemenea os ataşat, de formă neregulată. Asta mă face să cred că nu sunt dinţi rezultaţi din extracţie”, declară medicul Lazarev.
 
 
Potrivit medicului buzoian, recunoaşterea dinţilor de către apropiaţi s-ar putea face doar dacă ei sunt poziţionaţi pe arcadă ori dacă au semne particulare, precum anumite carii ori fisuri. 
 
În acest moment, aceste probe, dar şi obiectele găsite în butoi şi în maşină, sunt analizate de către medicii legişti, pentru o determinare certă a provenienţei lor.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările