VIDEO Accident groaznic surprins de camere în poarta unui post de poliţie. Maşina s-a dezmembrat pur şi simplu

VIDEO Accident groaznic surprins de camere în poarta unui post de poliţie. Maşina s-a dezmembrat pur şi simplu

Foto Iulian Bunilă

Un accident care putea avea urmări dintre cele mai dramatice s-a produs în zorii zilei chiar în faţa postului de poliţie din comuna buzoiană Poşta Câlnău. Un şofer din Suceava, soţia lui şi căţelul familiei, au scăpat cu viaţă după ce autoutilitara în care se aflau s-a făcut praf într-un cap de pod.

Aceştia au zburat câţiva metri cu cabina maşinii care s-a desprins de şasiu după impactul puternic. 
 
Accidentul s-a soldat cu pagube mari, deoarece camioneta sucevenilor transporta o limuzină Mercedes şi o dubă noi nouţe către clienţi din Bucureşti.
 
Accidentul produs pe drumul European E85 a fost surprins de camerele de supraveghere ale primăriei. Se observă cum ansamblul de vehicle părăseşte carosabilul, intră în coliziune cu un obstacol iar maşinile de pe platformă se răstoarnă.
 
Cabina s-a rupt şi a zburat câţiva metri, până în faţa unui magazin. Şoferul rămăsese cu mâinile pe volan, iar soţia acestuia fusese trezită din somn de şocul puternic, spun martorii. Cei doi soţi din Suceava au scăpat doar cu câteva zgârieturi la mâini. 
 
Poliţiştii au ieşit cu greu din curte, deoarece ansamblul de vehicule s-a răsturnat chiar peste poarta postului din localitate. Şoferul a mărturisit că a aţipit la volan, clipă în care a pierdut controlul volanului.
 
Ansamblul transporta de la Fălticeni o limuzină Mercedes şi o dubă de marfă către clienţi din Bucureşti. Încărcătura era asigurată.
 
 

Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: