Un ieşean a fost surprins de radar, la Buzău, în timp ce conducea un Porsche cu peste 200 de kilometri pe oră

Un ieşean a fost surprins de radar, la Buzău, în timp ce conducea un Porsche cu peste 200 de kilometri pe oră

Un ieşean de 25 de ani a fost prins de poliţiştii buzoieni conducând cu 212 kilometri la oră, pe DN2 E85, pe un tronson de drum unde limita maximă admisă este de 100 de kilometri pe oră.

Ştiri pe aceeaşi temă


Şoferul de 25 de ani conducea un autoturism Porche din direcţia Buzău către Bucureşti, când, în afara localităţii buzoiene Mihăileşti, DN2 E85, a fost filmat de radar cu 212 kilometri la oră pe un tronson de drum unde limita maximă admisă este de 100 de kilometri la oră.

Pentru viteza extremă cu care a fost surprins circulând pe şosea, şoferul teribilist a fost amendat cu 1.305 lei, la care s-a adăugat o altă amendă de 870 de lei pentru că nu avea asupra sa permisul de conducere. De asemenea, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Pe 1 aprilie, poliţiştii buzoieni au oprit pe aceeaşi şosea europeană, dar în afara localităţii Racoviţeni, un şofer care rula cu 217 kilometri la oră. La volan, se afla un râmnicean de 29 de ani, căruia i-a fost reţinut permisul pentru următoarele 3 luni.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: