Tânără căutată de poliţia din Italia pentru contrabandă cu tutun, prinsă în Buzău

Tânără căutată de poliţia din Italia pentru contrabandă cu tutun, prinsă în Buzău

O buzoiancă de 34 de ani, urmărită internaţional pentru contrabandă cu tutun, a fost arestată de poliţiştii buzoieni. Femeia va fi expulzată în Italia.


Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare mandatul de aducere emis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti pe numele unei buzoience de 34 de ani, urmărită la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Italia, împotriva sa fiind emis şi un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de contrabandă cu tutun.

Tânăra a fost prezentată procurorului competent pentru soluţionarea cauzei de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, împotriva sa fiind dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Buzoianca a fost încarcerată la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, urmând a fi prezentată Curţii de Apel Ploieşti pentru judecarea cererii de extrădare a acesteia de către autorităţile judiciare din Italia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările