Spectacole şi excursii pentru copiii din centrele de plasament

Spectacole şi excursii pentru copiii din centrele de plasament

Arhivă

De Ziua Internaţională a Copilului, zeci de asistaţi din structurile Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău, vor avea parte de programe speciale, care includ ieşiri în oraş, la spectacole, şi excursii în judeţ.

Astăzi, de la ora 10.30, la Sala de Sport a Comenduirii Garnizoanei, de lângă Biblioteca Judeţeană, este programat un spectacol în cadrul căruia un număr de aproximativ 60 de copii şi tineri din sistemul de protecţie vor jucat piesa de teatru intitulată "Vizita" de I.L. Caragiale. Aceştia au pregătit, de asemenea, dansuri şi alte momente reprezentative acestei zile.

Copii din cadrul Scolii generale cu clasele I-VIII nr. 14 Buzău, au dorit să fie alaturi de micuţii din sistemul de ocrotire socială în acesta zi şi au pregătit momente de teatru, teatru de păpuşi şi dansuri. Aceştia vor beneficia, cu sprijinul sponsorilor - Mc Donald's şi Eveliny, de prăjituri şi îngheţată.
 
Pe data de 2 iunie, se vor organiza excursii şi ieşiri în aer liber, atât în oraş, cât şi în judeţ şi în afara acestuia, la Mănăstirea Ciolanu, Mănăstirea Răteşti, Grădina Zoologică de la Bucov, Sărata Monteoru, Vulcanii Noroioşi, se vor organiza activităţi artistice şi spectacole, mese festive cu tort şi baloane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: