Reabilitarea clădirii Colegiului „B.P. Hasdeu”, finalizată cu fonduri europene

Reabilitarea clădirii Colegiului „B.P. Hasdeu”, finalizată cu fonduri europene

Iniţial, lucrările demarate la Colegiul „B.P. Hasdeu” au fost începute cu fonduri de la bugetul de stat

Finalizarea lucrărilor demarate încă din 2008 la Colegiul Naţional „B.P. Hasdeu” va fi realizată cu ajutorul unor fonduri europene nerambursabile. Săptămâna trecută, în Consiliul Local al Municipiului Buzău a fost aprobat proiectul de hotărâre prin care Primăria Buzău devine partenereul Colegiului în proiectul ce urmează a fi depus la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Est.

 
Iniţial, în 2008, lucrările demarate la Colegiul „B.P. Hasdeu” au fost începute cu fonduri de la bugetul de stat, însă finanţarea nu a fost suficientă, motiv pentru care lucrările au stagnat până în prezent. Pentru continuarea lucrărilor, Primăria Buzău a devenit partenerul unităţii de învăţământ şi urmează a suporta cheltuielile neeligibile din proiect, cât şi contribuţia de 2% din valoarea eligibilă a proiectului în cuantum de 633.535 de lei. 
 
Practic, în urma acestui parteneriat, lucrările rămase de executat vor fi încheiate şi urmăresc, printre altele tencuieli, compartimentări, placaje cu gresie şi faianţă, instalaţii sanitare, zugrăveli, racorduri la reţeaua termică, sanitară şi de canalizare, instalaţii electrice, dar şi racordare la Internet.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: