Primăria menţine gratuităţile la transportul cu autobuzele. Au fost stabilite însă noi condiţii

Primăria menţine gratuităţile la transportul cu autobuzele. Au fost stabilite însă noi condiţii

Elevii si pensionarii vor călători gratuit cu autobuzele societăţii Trans Bus, dar în baza unor legitimatii. Noile reglementări au fost aprobate în Consiliul Local Municipal însă vor intra în vigoare după ce operatorul de transport va putea pune la dispozitie beneficiarilor documentele de călătorie.


Primăria Municipiului Buzău menţine gratuităţile pentru pensionari şi elevi însă a modificat procedura prin care acordă facilităţile. Toţi beneficiarii vor trebui să prezinte controlorilor legitimaţii de călătorie eliberate şi avizate de operatorul de transport, scoietatea Trans Bus. 

Mai precis, în loc de carnete de elevi şi taloane de pensii, cei cu scutiri la plata călătoriei vor arăta un abonament. Documentul poate fi folosit pe toate liniile şi va fi acordat pensionarilor cu venituri până la 2.500 de lei pe lună.

De gratuitate vor beneficia şi persoanele cu vârsta peste 60 de ani care nu înregistrează venituri, elevii, cu menţiunea că abonamentele nu sunt valabile şi pe timpul vacanţelor, persoanele cu handicap, beneficiarii venitului minim garantat, veteranii de război, revoluţionarii şi urmaşii acestora. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: