Pregătiri pentru ”Zilele Chişinăului la Buzău”

Pregătiri pentru ”Zilele Chişinăului la Buzău”

Un protocol a fost semnat zilele trecute

În urmă cu o lună, judeţul Buzău s-a înfrăţit cu municipiul Chişinău, urmând ca cele două unităţi administrativ teritoriale să deruleze împreună o serie de activităţi culturale, artistice şi de stimulare a mediului economic.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
O primă materializare a acordului recent semnat de către cele două părţi o reprezintă organizarea primei ediţii a festivalului „Arc peste timp - Zilele Chişinăului la Buzău”.
 
În zilele de 2 şi 3 septembrie, sunt programate numeroase evenimente cultural-artistice realizate de artişti de pe ambele maluri ale Prutului. 
 
Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu, manifestările vor avea loc în mai multe puncte din municipiul Buzău, dar şi în judeţ.
 
De asemenea, în acelaşi context, Colegiul Naţional Pedagogic „Spiru Haret” Buzău va semna un acord de colaborare cu Liceul „Spiru Haret” din Chişinău, instituţie de învăţământ de prestigiu în Republica Moldova.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările