O bunică din Gorj a bătut recordul de viteză, pe E85, în judeţul Buzău

O bunică din Gorj a bătut recordul de viteză, pe E85, în judeţul Buzău

Bătrâna a rămas fără permis   Foto Inquam Photos / Virgil Simonescu

O femeie de 74 de ani, din Gorj, a rămas fără permis după ce a fost prinsă de poliţiştii din Buzău conducând un Mercedes cu o viteză ameţitoare. Maşina la volanul căreia se afla femeia a fost surprinsă de radar cu 162 km/h în afara localităţii Podgoria.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pe acea porţiune de şosea, viteza maximă admisă este de 100 de km la oră. Şoferiţa de 74 de ani fost lăsată fără permis de conducere pentru 90 de zile şi va plăti şi o amendă de 2.900 de lei.
 
Le-a spus poliţiştilor care au oprit-o că nu şi-a dat seama că a apăsat pedala de acceleraţie mai mult decât e permis, deoarece are drum lung de parcurs.
 
Alte două permise de conducere au fost reţinute pentru neacordarea de prioritate şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.
 
Sancţiuni contravenţionale au mai fost aplicate şoferilor care nu au purtat centura de siguranţă (19), celor care au circulat cu autoturisme ce prezentau defecţiuni tehnice (8), dar şi 33 de sancţiuni pentru alte abateri în trafic.
 
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 50.000 de lei.
 
Poliţiştii au acţionat miercuri pentru prevenirea şi combaterea vitezei excesive, aparatele radar amplasate înregistrând 28 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar împotriva a 15 conducători auto s-a luat pe lângă sancţiunea contravenţională şi măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru următoarele 90 de zile.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările