Mister în jurul morţii în Anglia a unui tânăr buzoian, chiar în noaptea dintre ani

Mister în jurul morţii în Anglia a unui tânăr buzoian, chiar în noaptea dintre ani

Sursa Stve Deeks

Drama unei familii din Buzău, care şi-a pierdut copilul plecat la muncă în Anglia, chiar în primele ore din noul an, este amplificată de neputinţa de a repatria trupul neînsufleţit, din cauza costurilor mari. Cătălin Brăgău a murit în timpul unui incendiu, cauza exactă a decesului fiind nedescoperită încă de poliţiştii englezi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul an a venit pentru soţii Brăgău, din Zoreşti, comuna buzoiană Verneşti, cu o veste cruntă, din Anglia, unde băiatul lor, Cătălin, se afla de ceva vreme la muncă. 
 
Au aflat că tânărul de 27 de ani a fost găsit decedat în locuinţa pe care o închiriase în oraşul Gosport din Anglia.
 
Casa fusese cuprinsă de un incendiu chiar după miezul nopţii, iar pompierii din localitate au fost chemaţi să intervină în jurul orei 2.30. Cadavrul buzoianului a fost găsit printre resturile carbonizate din interior. 
 
Potrivit presei locale, moartea tânărului este învăluită în mister, iar crima nu este exclusă din lista cu posibile cauze ale decesului.
 
Mai mulţi vecini au auzit în acea noapte bubuituri şi multă gălăgie din locuinţa în care stătea Cătălin Brăgău, indiciu că acolo ar fi avut loc o petrecere. Altcineva a auzit cum a fost spart un geam, după care a simţit miros de ars. 
 
 
Vestea morţii lui Cătălin (foto sus) a picat ca un trăsnet peste rudele şi prietenii săi. Mai grav este că părinţii nu-şi pot permite repatrierea sicriului cu trupul băiatului lor, aflat pentru necropsie la morga din Gosport. 
 
Fratele lui Cătălin spune că nu ştie deocamdată suma exactă necesară repatrierii, însă a aflat de la câteva firme de pompe funebre că ar fi vorba despre câteva mii de lire sterline. Familia a lansat pe reţelele de socializare o campanie de strângere de fonduri pentru aducerea acasă a trupului neînsufleţit al băiatului.
 
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările