Membrii trupei Iris, încrezători în viitorul rock-ului

Membrii trupei Iris, încrezători în viitorul rock-ului

Concertele cu bilet ar putea ajuta rock-ul să îşi recâştige publicul care altădată umplea stadioane şi săli de spectacol, este de părere Cristi Minculescu, solistul uneia dintre cele mai iubite trupe rock din România. Trupa Iris şi Cristi Minculescu au ajuns la Buzău în cadrul turneului ”Din nou împreună”, biletul la spectacol fiind 29 de lei.

 
”Trebuie să cântăm în faţa unui public cât mai numeros care să plătească bilet. Deja sunt trupe, sunt artişti independenţi, care merg în turneu cu bilet şi sunt semne că ar reveni mentalitatea asta a publicului larg. Este greu să o întorci după aproape trei decenii de spectacole fără bilet. Să dea Dumnezeu să se întâmple cât mai curând. Noi o să cântăm la fel cum am cântat şi până acum şi sperăm să avem afluenţă din ce în ce mai mare iar curentul muzical, ca şi rock, să revină la ce era în anii '60, '70 până la jumătatea anilor '80”, a spus Cristi Minculescu la conferinţa premergătoare concertului de la Buzău.
 
Vineri seară, membrii trupei Iris susţin împreună cu Cristi Minculescu un recital de peste două ore, la Casa de Cultură a Sindicatelor, preţul unui bilet fiind 29 de lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările