Magazine din Buzău, aprovizionate cu alimente şi băuturi furate din TIR-uri

Magazine din Buzău, aprovizionate cu alimente şi băuturi furate din TIR-uri

Arhivă

Un tânăr de 27 de ani, din comuna buzoiană Mărăcineni, este principalul suspect în cazul mai multor furturi din TIR-uri încărcate cu alimente şi alcool. Marfa sustrasă ajungea în câteva magazine din judeţ Bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă


Oamenii legii au pornit pe urmele infractorului, după ce mai multe firme de transport s-au trezit cu încărcăturile TIR-urilor înjumătăţite. Furturile au fost comise în perioada mai-august 2021.

Potrivit IPJ Buzău, din cercetări a reieşit că cel în cauză ar fi profitat de faptul că autotrenurile aparţinând mai multor societăţi comerciale, erau parcate în zone slab iluminate din municipiul Buzău şi ar fi sustras din semiremorci bunuri alimentare.

”Bănuitul ar fi sustras aproximativ 200 de butoaie, baxuri şi saci cu băuturi alcoolice, respectiv alimente. Prejudiciul total este de peste 30.000 de lei”, precizează poliţiştii.

După ce fura sute de litri de bere si cantităţi mari de zahăr, ulei şi alte alimente, bărbatul le încărca în maşina sa personală, le transporta în diverse locaţii, după care le vindea către diferite magazine alimentare din oraşul Buzău, din Vadu Paşii şi Glodeanu Sărat.

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată şi l-au reţinut pe individ pentru 24 de ore. Suportul de specialitate în acest caz a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările