Liberalii buzoieni îi primesc, sâmbătă, pe cei doi copreşedinţi, Gorghiu şi Blaga

Liberalii buzoieni îi primesc, sâmbătă, pe cei doi copreşedinţi, Gorghiu şi Blaga

Copreşedinţii Partidului Naţional Liberal, Alina Ghorghiu şi Vasile Blaga, vor veni la Buzău, la sfârşitul acestei săptămâni. Ei vor participa la şedinţele forurilor din cadrul filialei judeţene a liberalilor.


Aflaţi în plină campanie de promovare a votului prin corespondenţă, şefii liberalilor buzoieni pregătesc vizita liderilor de la Centru. Sâmbătă, la Buzău, sunt aşteptaţi copreşedinţii Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, care vor fi însoţiţi şi de alţi responsabili de la nivel naţional.

Este pentru prima dată de la formarea noului PNL când cei doi lideri naţionali vin la Buzău, într-o vizită oficială. În ciuda declaraţiilor responsabililor locali, filiala judeţeană s-a remarcat, în primul rând, prin faptul că, din toamna anului trecut şi până în primăvara acestui an, activitatea organizaţiei a stagnat din cauza neînţelegerilor dintre vechii liberali şi foştii democrat-liberali. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările