INTERVIU - Lucia Dumitrescu, buzoianca din preselecţia pentru Eurovision, cântă despre idolul ei

INTERVIU - Lucia Dumitrescu, buzoianca din preselecţia pentru Eurovision, cântă despre idolul ei

Lucia Dumitrescu

Buzoianca Lucia Dumitrescu, interpreta piesei "See you in Heaven, Michael", compusă de Mircea Romcescu şi admisă în preselecţia pentru Eurovision 2010, a acordat un scurt interviu Adevărului de Seară din oraşul ei natal.

Ştiri pe aceeaşi temă

AdS: Cum ai ajuns să concurezi pentru Eurovision?
L.D.: Piesa a intrat în finală, sub formă de demo, interpretată de însuşi compozitorul ei, Mircea Romcescu. Am înţeles că juriul ar fi făcut mai multe propuneri de schimbare a interpretului, printre care m-am numarat şi eu. Aşa a început colaborarea cu Mircea Romcescu.

AdS: Crezi în succesul acestei piese?
L.D.:  Cred, în primul rând pentru că exprimă un sentiment profund şi un mesaj puternic, aflat şi astăzi în gândurile şi pe buzele multor fani Michael. Pe lângă mesajul frumos al piesei, consider că un atu este linia melodică, ce oferă o tentă "şlăgăroasă" piesei. Un alt motiv pentru care am încredere în această piesă este show-ul pe care îl pregătim.

AdS: De ce o melodie despre Michael Jackson?
L.D.: A scris-o în 2009, ca tribut adus marelui star. Michael Jackson este însă şi idolul meu masculin, în ceea ce priveşte muzica. Simt că Dumnezeu a facut astfel încât să se întâlnească două persoane care să fie dedicate ideii de a transmite un mesaj de mulţumire starului pop, în cadrul Eurovisionului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: