FOTO Blugi şi geci cu etichete celebre, Prada sau Diesel, produse la Buzău de un afacerist italian

FOTO Blugi şi geci cu etichete celebre, Prada sau Diesel, produse la Buzău de un afacerist italian

Afaceristul italian s-a mutat la Buzău

O fabrică de textile din Buzău produce de peste un deceniu pantaloni şi geci, sub cele mai cunoscute branduri internaţionale de îmbrăcăminte. Societatea la care lucrează peste 500 de oameni este patronată de un italian, care a decis să investească în România după ce a ”furat” meserie la o companie renumită, Replay.

 

Societatea Ring Textile a intrat în evidenţa Registrului Comerţului din Buzău în anul 1999, ca firmă profilată pe fabricarea de îmbrăcăminte în sistem lohn, administrată de italianul Angelor Serafin. Afaceristul urma să producă în halele din spatele Fabricii de Bere pantaloni, jachete şi fuste din bumbac, tip blugi, de diferite dimensiuni şi culori.
 
A trecut mai bine de un deceniu iar firma italianului Angelo Serafin a mers din ce în ce mai bine. A prins contracte, de-a lungul existenţei fabricii, cu renumitele firme internaţionale: United Color of Benetton, Calvin Klein, Brama Sportswear, Quartermaster (Indian Rose), Grant, Diesel, Indas (la Martina), Mason, Hugo Boss şi, mai nou, Prada.
 
Angelo Serafin locuieşte acum la Buzău
 
Patronul firmei Ring Textile din Buzău, Angelo Serafin, are 54 de ani şi deja se declară un iubitor de pământ românesc. Mărturiseşte că a ajuns să iubească această ţară, pentru că aici a găsit tot ce avea nevoie.
 
A renunţat în ţara sa natală la un loc de muncă foarte bun: a lucrat timp de 13 ani ca director de producţie în firma Replay, iar apoi alţi doi ani la Calvin Klein. A plecat să caute pentru companie o piaţă de producţie mai ieftină, a ajuns în România prima dată în 1991 iar peste alţi opt ani s-a hotărât să revină definitiv.
 
Are peste 500 de angajaţi la firma din Buzău, toţi foarte pricepuţi în meseria lor. Face blugi pentru firme importante din toată lumea sau personalizează jeanşii, aplicându-le diverse capse sau decolorându-i. Este unul dintre cei mai importanţi plătitori de taxe şi impozite autorităţilor române. "Oamenii sunt extrem de bine pregătiţi ceea ce m-a şi determinat să îmi dezvolt afacerea aici şi să rămân, cu familie cu tot", spune Angelo Serafin.
 
Locuieşte în Buzău împreună cu soţia şi fiul său, în vârstă de 19 ani, şi deja consideră că aici este casa lor, chiar dacă au suflet italian. Nu şi-a vândut casa din Italia pentru că ”de acel loc se leagă multe amintiri”, însă spune că acum Buzăul este casa sa.

 

Firma are peste 500 de angajați

Imagini din aceeasi galerie
  • Firma are peste 500 de angajați
  • Angelo Serafin, printre angajații săi
  • Angelo Serafin, printre angajații săi
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: