Clădirea Colegiului ”Mihai Eminescu” va fi redată în folosinţă anul viitor

Clădirea Colegiului ”Mihai Eminescu” va fi redată în folosinţă anul viitor

Arhivă

Elevii Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” vor începe şcoala tot în sediul liceului tehnologic „Costin Neniţescu”, de pe strada Transilvaniei, şi nu în clădirea de pe strada Independenţei.

Ştiri pe aceeaşi temă


Reprezentanţii administraţiei locale spun că lucrările de reabilitare a clădirii continuă, însă cu unele sincope generate de probleme financiare. 

Preţurile la materialele de construcţii au explodat, pur şi simplu, la nivel naţional, ceea ce a generat şi creşterea preţurilor pentru lucrările de execuţie. 

Acoperişul va trebui să fie terminat în cel mai scurt timp iar întreaga lucrare ar trebui să fie încheiată până la sfârşitul acestui an. 

Echipele de indieni lucrează în continuare şi au finalizat deja lucrările la reţelele interioare şi sunt aproape gata cu finisajele interioare şi exterioare.

Primarul Constantin Toma estimează că imobilul va fi redat în folosinţă în primăvara anului 2022, nu înainte ca Primăria să achiziţioneze mobilier nou pentru toate clasele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările