Blocaj pe centura Buzăului, vineri după-amiază, după inundarea pasajului de sub podul Mărăcineni VIDEO

Blocaj pe centura Buzăului, vineri după-amiază, după inundarea pasajului de sub podul Mărăcineni VIDEO

Pasajul a fost inundat după ploaiea torenţială

A fost potop, vineri după-amiază, în zona Buzăului. O ploaie torenţială, de peste o jumătate de oră, a dat mari bătăi de cap mai ales şoferilor. Traficul pe şoseaua de centură a oraşului a fost dat peste cap după inundarea pasajului de sub podul de la Mărăcineni.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ploaia care s-a abătut peste municipiul Buzău a fost curată, fără grindină, astfel că nu s-au înregistrat pagube. Probleme au fost pe şoseaua de centură, după ce s-a format o baltă adâncă sub pod, în dreptul restaurantului Garden.
 
Câteva maşini au rămas înţepenite după ce le-a intrat apă la motor. Şoferii lor au apelat la ajutor pentru a le fi tractate maşinile din apa adâncă de peste jumătate de metru. 
 
Din cauza blocajului, pe şoseaua de centură s-au format coloane mari de autovehicule, fiind şi un interval cu trafic intens pe drumul naţional DN2 E85.
 
În zona Bisericii Banu, vântul puternic a rupt mai multe crengi dintr-un copac. Buzăul este sub cod galben de ploi însemnate până duminic seara, dar şi sub o informare de vreme rea.
 
 
 
În intervalul menţionat, vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi, izolat, grindină.
 
”Aceste fenomene se vor semnala îndeosebi în zonele de deal şi de munte, precum şi în sudul, centrul şi estul teritoriului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp şi, pe arii restrânse, 25…50 l/mp”, arată ANM.
 
Instabilitatea atmosferică va fi la fel de accentuată până la sfârşitul săptămânii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările