VIDEO Biciclist accidentat mortal, în comuna buzoiană Smeeni. A fost acroşat de un Opel şi dat cu capul de asfalt

VIDEO Biciclist accidentat mortal, în comuna buzoiană Smeeni. A fost acroşat de un Opel şi dat cu capul de asfalt

Oamenii susţin că ambulanţa a întârziat 25 de minute

Un grav accident de circulaţie produs în această dimineaţă s-a soldat cu decesul unui biciclist. Evenimentul s-a produs în centrul localităţii buzoiene Smeeni. Victima, un bărbat de 77 de ani, din localitate, a fost azvârlit cu capul de o bordură după ce a fost acroşat de un autoturism condus de o femeie.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Bătânul accidentat la Smeeni a murit la spital.
 
În cădere, bătrânul s-a lovit puternic la cap. Pentru că a rămas nemişcat minute bune, după izbitură, sătenii au aprins candele fiind convinşi că omul s-a stins. 
 
Sătenii susţin că ambulanţa a întârziat mai mult de 25 de minute de la apel, victima fiind inconştientă în toată această perioadă. 
 
În urma evenimentului rutier, parbrizul Opelului s-a crăpat, semn că impactul cu trupul biciclistului a fost dur.
 
Echipajul de la Ambulanţă a reuşit să îl resusciteze şi să îl preia pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean de Urgenţă. A avut nevoie de asistenţă medicală şi şoferiţa, contabilă la o asociaţie agricolă din Smeeni, care a leşinat când a văzut că aproape a omorât un om.
 
Poliţia a început o anchetă pentru a stabili care dintre protagoniştii evenimentului se face vinovat. Unii martori susţin că bătrânul vorbea la telefon în timp ce pedala şi că s-ar fi dezechilibrat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: