Autorităţile au început amenajarea parcării din dreptul Bisericii Sfinţii Îngeri

Autorităţile au început amenajarea parcării din dreptul Bisericii Sfinţii Îngeri

Arhivă

O parcare generoasă va fi în curând la dispoziţia celor care vin la Piaţa Centrală cu maşina sau care au treabă prin centrul oraşului Buzău. Pentru a permite efectuarea noii lucrări, vor fi mutate staţiile de autobuz de la McDonalds şi cea de taxi.

Ştiri pe aceeaşi temă


În această perioadă marcată de epidemia de coronavirus, administraţia locală va înfiinţa o parcare mare cu o sută de locuri vizavi de Parcul Sfinţii Îngeri. 

Parcarea publică se va amenaja în locul staţiei de autobuz de la McDonalds şi a staţiei de taxi, care va fi mutată pe Bd. Unirii, la fostul sediul Companiei de Apă. 

Staţia de autobuz de la McDonalds va fi şi ea mutată vizavi de Poşta Veche, pe Ostrovului. Lucrările de amenajare a noii parcări publice au început marţi. 

Societate de transport în comun TransBus Buzău a a anunţat deja că staţia de autobuz de lângă Piaţa Centrală va fi mutată de miercuri, 1 aprilie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: