Apel pentru susţinerea familiilor din Căpăţâneşti care au pierdut casele într-un incendiu VIDEO

Apel pentru susţinerea familiilor din Căpăţâneşti care au pierdut casele într-un incendiu VIDEO

Sursa Primăria Mărăcineni

Două familii din satul Căpăţâneşti, comuna Mărăcineni, au rămas fără locuinţe, după ce copiii uneia dintre familii s-au jucat cu chibriturile, iar casa a luat foc. Până la sosirea pompierilor, incendiul s-a extins şi la casa vecinilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
O casă cu suprafaţa de 180 mp a fost distrusă complet, inclusiv tot ce se afla în interior. O a doua casă cu suprafaţa de 120 mp a ars în proporţie de aproximativ 50%. Ambele erau locuite.
 
Incendiul ar fi fost provocat de două surori, care au recunoscut că s-au jucat cu chibriturile în curtea casei unui vecin. Fetiţele au dat foc la iarbă şi apoi la o canapea în spatele casei.
 
De aici, focul ajutat de vânt s-a extins la nişte lemne apoi la acoperiş. Focul s-a întins apoi la casa învecinată.
 
Primarul Dumitru Constantin a postat un mesaj pe pagina de Facebook a Primăriei Mărăcineni, prin care îi roagă pe oameni să nu rămână indiferenţi la necazul famiilor.
 
„(...) Familia Jilavu şi cea a lui Florea Cristian (Tractor) au rămas acum sub cerul liber. Pentru că nu putem rămâne nepăsători la necazul prin care trec consătenii noştri, îndrăznesc să vă rog pe dumneavoastră, locuitorii comunei şi alţi oameni de bine, să organizăm o colectă pentru ajutorarea celor două familii greu încercate. Putem dona orice i-ar ajuta să îşi refacă locuinţele, de la sume de bani până la materiale de construcţii. Vă mulţumesc tuturor pentru implicare, iar Dumnezeu să vă răsplătească bunătatea!” a scris Constantin Dumitru pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Mărăcineni.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările