Angajatul unei societăţi din Râmnicu Sărat, înşelat de un ilfovean prin metoda „şmen”

Angajatul unei societăţi din Râmnicu Sărat, înşelat de un ilfovean prin metoda „şmen”

Faptele au fost sesizate poliţiei, marţi după-amiază, de către angajatul firmei păgubite, prejudiciul fiind de 500 de lei. Principalul bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune este un ilfovean de 40 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


Infractorul a intrat în sediul firmei din Râmnicu Sărat sub pretextul că doreşte să schimbe două bancnote de 500 de lei. 

După ce angajatul l-a ajutat schimbându-i suma în 10 bancnote de 50 lei şi 50 de bancnote de 10 lei, bărbatul s-a răzgândit, arătându-se nemulţumit de faptul că a primit şi bancnote de 10 lei, aşa că a susţinut că refuză să mai facă schimbul. 

În momentul în care a restituit banii angajatului, i-a distras atenţia acestuia şi i-a reţinut cele 10 bancnote de 50 de lei de la sfârşitul teancului.

Păgubitul a realizat că a fost înşelat abia în momentul în care a numărat banii primiţi, însă ilfoveanul plecase deja.

Prejudiciul a fost recuperat integral, iar bărbatului i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor şi în baza colaborării cu poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, s-a stabilit că bărbatul este principalul bănuit şi în comiterea altor fapte similare săvârşite pe raza judeţului Bacău.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de investigaţii criminale râmniceni pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările