Adolescentă de 17 ani, printre buzoienii răpuşi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Adolescentă de 17 ani, printre buzoienii răpuşi de COVID-19 în ultimele 24 de ore

Arhivă

Direcţia de Sănătate Publică Buzău a raportat sâmbătă alte opt decese din rândul pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2. Cel tânăr pacient care şi-a pierdut viaţa are doar 17 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Buzău au fost confirmate 299 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus şi alte trei cazuri de reinfectare. 

Pacienţii au vârste cuprinse între 3 luni şi 93 de ani.

Conform datelor Direcţiei de Sănătate Publică au fost înregistrate şi opt decese la pacienţi cu vârste cuprinse între 17 şi 93 de ani. 

Adolescenta de 17 ani, din Calvini, a fost testată şi confirmată pe 5 octombrie într-un laborator privat. În aceeaşi seară s-a prezentat la UPU de unde este transferată la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Pentru că evoluţia ei nu a fost una favorabilă, s-a decis ca în data de 7 octombrie să fie transferată la Spitalul Clinic de Urgenţă ”Grigore Alexandrescu”. 

Starea de sănătate a continuat să se agraveze iar pe 14 octombrie a decedat. Pacienta suferea de obezitate.

La Buzău, în ultimele 30 de zile au murit 81 de persoane. Numărul total al morţilor provocate de infecţia cu SARS-CoV-2 a ajuns la 531. Tot în ultima lună, din 16 septembrie şi până pe 16 octombrie, au fost raportate 4.145 de cazuri noi Covid-19, dintre care doar 1.743 de persoane sunt deja vindecate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările