Abonaţii Regiei de Termoficare din Buzău s-au trezit cu sume uriaşe în facturile pe ianuarie

Abonaţii Regiei de Termoficare din Buzău s-au trezit cu sume uriaşe în facturile pe ianuarie

Arhivă

Încălzirea locuinţelor în prima lună a anului le-a adus buzoienilor racordaţi la sistemul centralizat facturi aproape duble faţă de decembrie 2019. Mai précis, pentru o cameră, abonaţii Regiei Autonome Municipale Buzău trebuie să achite în ianuarie  240 de lei, pentru 2 camere, 390 de lei, pentru 3 camere, 480 lei, iar pentru 4 camere, 615 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă


Creşterea de 38% a valorii facturilor la încălzire este explicată de reprezentaţii Regiei Autonome Municipale atât printr-o diferenţă de temperatură de aproape un grad şi jumătate în minus în ianuarie 2020 faţă de luna anterioară, dar mai ales prin numărul mare de zile facturat. 

Mai exact, în ianuarie 2020, buzoienii sunt obligaţi să plătească o săptămână în plus, pentru că citirea contoarelor s-a făcut mult prea devreme în decembrie, tocmai pentru că angajaţii Regiei s-au grăbit să intre în zilele libere din minivacanţa de Crăciun şi Anul Nou.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: