Încă trei ani de puşcărie, pentru procurorul George Mărgărit

Încă trei ani de puşcărie, pentru procurorul George Mărgărit

Fostul procuror DIICOT George Mărgărit, cel care a cheltuit la jocurile de noroc banii destinaţi unui flagrant, a mai primit trei ani de închisoare pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi sustragere sau distrugere de înscrisuri într-un alt dosar.


Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe George Mărgărit după ce acesta a fost investit cu soluţionarea unui dosar penal, dar nu şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu referitoare la activitatea de urmărire penală desfăşurată în cauza respectivă şi nu a dispus măsurile legale pentru restituirea sumei de 1.000 de lei unei persoane, sumă pe care a cheltuit-o în interes propriu. 

Totodată, a sustras din dosar şi declaraţia făptuitorului şi dovada de primire de la acesta a sumei de bani. În aceste condiţii, un complet de judecată de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat pe George Mărgărit la 3 ani de închisoare. George Mărgărit nu a mai atacat decizia şi astfel sentinţa a rămas definitivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările