VIDEO Pădure în flăcări, la peste 1.500 de metri altitudine, în Masivul Făgăraş. Pompierii se luptă cu mai multe focare

Flăcări în Munţii Făgăraş

Un incendiu de fond forestier a izbucnit în această după-amiază, în Masivul Făgăraş, în zona Valea Viştea Mare. Pentru stingerea incendiului pompierii acţionează cu vermorele (pompă de stropit cu acumulator de aproximativ 20 litri).


Flăcările s-au extins pe o suprafaţă de o mie de metri pătraţi, iar pentru stingerea acestora acţionează pompieri militari din Victoria, de la Detaşamentul Făgăraş, dar şi de la Secţia Predeal, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfrja.
 

Alarma a fost dată de un pădurar

„Incendiul de fond forestier se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp, în zona Valea Viştea Mare, la 1.500 m altitudine. Anunţul a fost făcut de către un pădurar. Se deplasează un număr de 22 de pompieri de la Secţia oraşului Victoria, Detaşamentul Făgăraş şi Secţia Predeal. Pentru stingerea incendiului pompierii acţionează cu vermorele (pompă de stropit cu acumulator de aproximativ 20 litri), având în vedere zona muntoasă greu accesibilă. Sunt mai multe focare”, a explicat  Ciprian Sfreja.
 
Flăcări în Munţii Făgăraş

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: