Târgul de Crăciun de la Braşov, accesibil şi nevaccinaţilor

Târgul de Crăciun de la Braşov, accesibil şi nevaccinaţilor

Căsuţele din Piaţa Sfatului în care se va organiza Târgul de Crăciun FOTO Ioan Buciumar

Primăria Braşov a anunţat că la târgurile de Crăciun care vor fi organizate în Piaţa Sfatului şi în cartierele oraşului va putea merge oricine, indiferent dacă este vaccinat sau nu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Municipiului Braşov a anunţat că accesul la căsuţele care vor fi instalate în Piaţa Sfatului şi în mai multe cartiere ale oraşului, cu ocazia Târgului de Crăciun, va fi liber. 
 
„Accesul braşovenilor şi turiştilor în zonele unde municipalitatea a amplasat acele căsuţe – fie că vorbim de Piaţa Sfatului sau de cartiere – este permis fără ca aceştia să facă dovada unui certificat verde sau a unui test negativ”, a precizat Sorin Toarcea, purtător de cuvânt PMB.
 
Accesul la târg se va face ca peste tot pe domeniul public, adică prin purtarea măţtii şi păstrarea distanţei fizice dintre persoane. Anul acesta, evenimentele care marchează sărbătorile de iarnă vor debuta pe 29 noiembrie, când se va aprinde instalaţia din bradul din Piaţa Sfatului. 
 
Municipalitatea a decis ca atât brazii de Crăciun, cât şi căsuţele în care se va organiza târgul, să existe atât în Piaţa Sfatului, cât şi în cartierele oraşului. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Student-boboc din România, originar din Făgăraş, în top 10 al IT-iştilor din lume

Tunurile din Poiana Braşov au început să producă zăpadă. În curând se va schia

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările