Târgul Slow Food vă aşteaptă să gustaţi cea mai bună pastramă, dar şi brânzeturi preparate după reţetele bunicilor

Târgul
Slow Food vă aşteaptă să gustaţi cea mai bună pastramă, dar şi brânzeturi preparate
după reţetele bunicilor

Familia Istrate vă îmbie să gustaţi produse tradiţionale şi 100% BIO. FOTObzb.ro

Evenimentul se desfăşoară la International Trade Center în acest weekend între orele 10.00 şi 17.00. Puteţi gusta pastramă tradiţională, dar şi brânzeturi delicioase.

Ştiri pe aceeaşi temă

La Slow Food vă aşteaptă cea mai bună pastramă de berbecuţ, de miel şi de viţel, preparate după reţete tradiţionale, de către Familia Istrate din Fundata. Marcela şi Ion Istrate sunt prezenţe cunoscute la târgurile tradiţionale din ţară, încă din 2007 ei înregistrându-şi reţetele proprii la Ministerul Agriculturii. Ei au atestat de produs tradiţional pentru cinci produse de familie, toate sub marca „Ion Istrate - Fundata”, respectiv pastramă de oaie, brânză de burduf, telemea, caş şi urdă. La Slow Food veţi găsi însă şi alte produse româneşti din belşug: conserve de toamnă făcute în casă, specialităţi din carne, brânzeturi din lapte de capră, vacă şi oaie, mezeluri, pălincă, pâine de vatră cu secară sau cartofi, turtă dulce, prăjituri, produse apicole şi multe altele, scrie bzb.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: