Sezonul de schi a fost prelungit în Poiana Braşov. S-ar putea schia şi de Paşte

Sezonul de schi a fost prelungit în Poiana Braşov.
S-ar putea schia şi de Paşte

Zăpada este excelentă pe pârtiile de altitudine. FOTOAndrei Paul.

Pârtiile din Poiana Braşov sunt deschise şi în acest weekend, dar şi săptămâna viitoare. Sunt condiţii excelente de schi pe Drumul Roşu, Kanzel, Lupului, Sulinar şi Bradul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administratorii domeniului schiabil din Poiana Braşov au anunţat că sezonul se va prelungi şi săptămâna viitoare pentru că zăpada este încă bună. Astfel cartelele de acces care în mod normal expirau în 2 aprilie pot fi folosite până pe 9 aprilie. Se speră ca şi de Paşte să se poată schia cel puţin pe pârtiile de altitudine.

În partea superioară a Masivului Postăvaru, zăpada Măsoară 80 de cm şi se poate schia pe pârtiile Drumul Roşu, Kanzel, Lupului şi Sulinar. În partea inferioară a Masivului Postăvaru se poate schia pe pârtiile Bradul, Drumul Roşu şi Sulinar. Zăpada pe pârtiile care nu sunt la altitudine este 40 de cm. Sunt funcţionale următoarele instalaţii de transport pe cablu: telegondola, telescaunul Ruia şi teleschiul Bradul.

Pârtia Drumul Roşu, (5,3 kilometri) şi variantele sale, de 2,95 kilometri lungime, pârtia Lupului (2,62 kilometri) şi variantele pentru pârtia Lupului (1,84 kilometri),) şi Kanzel (0,80 kilometri)  sunt considerate dificile.  Pârtiile Sulinar (2,82 kilometri) şi variantele sale (1,70 kilometri) sunt de dificultate medie, iar pârtia Bradul (0,50 kilometri) este pentru începători

O urcare cu telegondola va fi taxată cu 5 puncte în loc de 6. În ceea ce primeşte teleschiului, preţurile rămân neschimbate: 2 puncte pentru Ruia şi Bradul. Cartelele de acces vor putea fi achiziţionate şi/sau încărcate cu 6 până la 240 de puncte. Şase puncte costă 30 de lei pentru adulţi şi 15 lei petnru copii, însă costul pentru fiecare punct scade semnificativ dacă sunt achiziţionate pachete cu mai multe puncte De exemplu, o cartelă de 30 de puncte costă 100 de lei pentru adulţi şi 55 de lei pentru copii. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: