România a câştigat titlul mondial la dans sportiv. Vlad Pâslariu şi Pop Eszter sunt noii campioni ai lumii

România a câştigat titlul mondial la dans sportiv.
Vlad Pâslariu şi Pop Eszter sunt noii campioni ai lumii

Pop Eszter şi Vlad Pâslariu sunt noii lideri mondiali.

Cei doi tineri şi-au reconfirmat valoarea, după ce anul trecut în China au cucerit medaliile de argint. Majoritatea arbitrilor din finală i-au dat câştigători pe Vlad Pâslariu şi Pop Eszter. România a mai avut o pereche în concurs, dar aceasta nu a reuşit să treacă de semifinale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Campionatul Mondial de Dans Sportiv Standard pentru Tineret a fost o premieră în România. Competiţia, care a reunit sportivi, din 32 de ţări, de pe patru continente s-a desfăşurat la Sala Sporturilor din Braşov.

România şi-a pus toate speranţele în perechea Vlad Pâslariu şi Pop Eszter, iar tinerii nu au dezamăgit. Au dansat perfect cele cinci dansuri şi au cucerit titlul mondial. Imnul României a răsunat aseară în Sala Sporturilor şi a fost cântat de toţi spectatorii prezenţi.

64 de perechi, din 32 de ţări de pe patru continente şi-au trimis la Braşov campionii şi vicecampionii naţionali pentru a se lupta pentru medalii.

 Vlad Pâslariu şi Pop Eszter sunt o pereche ce a adunat în palmares, din 2007 şi până în prezent, peste 67 de locuri I, 28 de locuri II, 11 locuri III la competiţii naţionale şi internaţionale. Perechea mai are în palmares şapte titluri de campioni naţionali şi patru titluri de deţinători ai Cupei României. Anul trecut au devenit şi vicecampioni mondiali.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările