Record culinar la Braşov la fasole bătută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare porţie de fasole bătută cu ceapă prăjită din lume a fost preparată la cupa Vegetarian Grand Prix, competiţie găzduită de centrul de evenimente Lux Divina din Braşov în weekend-ul trecut.

Recordul a fost omologat de către International Culinary Records, Culinary World Records Department şi diploma a fost acordată organizatorilor competiţiei Vegetarian Grand Prix: Centrul Lux Divina, Culinary Association Euro East Alternative şi Euro Toqes România.

Peste 2000 de porţii din fasolea bătută preparată în mod tradiţional au fost servite din gigantica tavă, iar preparatul a impresionat nu numai prin cantitate, ci şi prin gustul său excelent.Acesta a fost doar unul dintre momentele inedite ale competiţiei Vegetarian Grand Prix, organizată de Asociaţia Culturală Euro Est Alternativ (ACEEA), organizaţie profesională membră în World Association of Chefs Societies, Euro Toques România şi Centrul de evenimente Lux Divina.

Ajunsă la a doua ediţie, competiţia s-a consolidat şi a devenit un eveniment de marcă în lumea rarefiată a bucătăriei ridicată la rang de artă. Un număr dublu de bucătari profesionişti faţă de ediţia anterioară (80 faţă de 40 anul trecut) s-au întrecut să prepare cele mai surprinzătoare şi gustoase preparate vegetariene şi raw vegane.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite