RAT vrea să scumpească abonamentele cu aproape 50%, în două etape

RAT vrea să scumpească abonamentele cu
aproape 50%, în două etape

În Braşov sunt 34 de trasee de autobz.

Regia Autonomă de Transport Braşov a cerut Consiliului Local  modificarea tarifelor în două etape. Prima scumpire va fi în octombrie, iar a doua la 1 ianuarie 2014. Decizia finală va fi luată în şedinţa de luni a Consiliului Local.

În solicitarea făcută Consiliului Local se arată că preţul abonamentelor trebuie să ţină cont de creşterea preţurilor de consum şi a serviciilor în ultimii.

Astfel, din 16 octombrie un abonamente pe o linie se scumpeşte de lqa 40 la 48 de lei. La 1 ianuarie se va ajunge la 55 de lei. Un abonament pe două lunii se scumpeşte de la 65 de lei la 79 de lei, urmând să ajungă în ianuarie la 93 de lei. Un abonament pe toate liniile se scumpeşte de 90 la 108 lei, urmând să ajungă la 1 ianuarie la 125 de lei. Preţul biletelor rămâne acelaşi, respective 2 lei o călătorie. Amenda pentru cei care sunt prinşi fără bilet rămâne şi ea aceeaşi, respectiv 60 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările