Podul de pe strada Lânii va fi demolat. Până la construcţia unuia nou se va circula pe rute ocolitoare

Podul de pe strada Lânii va fi
demolat. Până la construcţia unuia nou se va circula pe rute ocolitoare

Podul va fi demolat pentru că reprezintă un pericol. FOTObzb.ro

Iniţial Primăria a intenţionat să repare podul, dar expertizele au arătat că acesta reprezintă un pericol şi este mai bine să fie demolat.

Podul are o vechime de 45 de ani şi a fost construit pe o structură provizorie care a devenit acum periculoasă pentru circulaţie. Noul pod va costa 1,68 milioane de lei, va avea o lungime de 18 metri şi o lăţime totală de 13 metri şi două benzi de circulaţie.

„Lucrările sunt justificate de faptul strada Lânii se suprapune pe traseul drumului judeţean DJ 103 Ghimbav-Braşov, principala cale de acces din municipiul Braşov spre Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav. Această stradă asigură şi accesul din municipiul Braşov în partea de sud a cartierului Stupini şi în mod deosebit la unităţile economice amplasate în zonă. Investiţia va fi suportată din bugetul local al municipiului”, a precizat primarul George Scripcaru, citat de bzb.ro.

Cât timp se va lucra la acest pod, traficul va fi deviat pe rute ocolitoare, neexistând posibilitatea amenajării unei construcţii provizorii în zonă. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: