Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire după ce a fost condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare

Omul de afaceri Ioan Neculaie, dat în urmărire după ce a fost condamnat la 2 ani şi 2 luni de închisoare

FOTO: news.ro

Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie a fost dat în urmărire de către Poliţia Română după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat la 2 ani şi 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, iar condamnatul nu a fost găsit pentru punerea în executare a sentinţei.

Poliţia Română a publicat semnalmentele lui Ioan Neculaie pe pagina de web a instituţiei la secţiunea „persoane urmărite”. Omul de afaceri a fost dat în urmărire pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a doi ani şi două luni de închisoare. 
 
Curtea de Apel Braşov l-a condamnat, în 21 ianuarie, pe Neculaie pentru infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce a folosit arma pentru a trage în cauciucurile autoturismului său. Afaceristul născut la Codlea se afla pe proprietatea sa de la Timişu de Jos şi s-ar fi supărat pe un angajat pentru că maşina avea pană. 
 
Neculaie a mai fost condamnat pentru aceeaşi infracţiune, dar şi pentru omor din culpă, fiind eliberat condiţionat în vara anului 2018. Pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, Ioan Neculaie a fost condamnat, definitiv la opt luni de închisoare. La acestea se adaugă restul de pedeapsă de la  condamnarea anterioară, de un an şi şase luni, astfel că omul de afaceri care a deţinut Roman SA va trebui să stea după gratii doi ani şi două luni. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările