O familie din Dumbrăviţa a fost  jefuită de cea mai bună prietenă

O familie din Dumbrăviţa a fost  jefuită de cea mai bună prietenă

O parte dintre bijuterii au fost recuperate de la o Casă de Amanet din Codlea.

Oamenii au fost plecaţi mai mult timp din localitate şi au lăsat casa pe mâna unei tinere de 21 de ani. Femeia le-a furat bijuterii de 30.000 de lei pe care le-a vândut apoi la amanet.

Proprietarii casei au observant abia în weekend că le lipsesc bijuteriile. Nici prin cap nu le-a trecut că hoţul era chiar sub nasul lor. Au anunţat poliţia şi au spus că necunoscuţi le-au intrat în casă şi i-au prădat. Oamenii legii au descoperit însă că tânăra de 21 de ani a furat toate bijuteriile în perioada aprilie-iunie 2013. Femeia nu a ţinut bijuteriile pentru ea, ci, pe măsură ce le şterpelea, le ducea la o casă de amanet din Codlea, obţinând, bineînţeles, sume mult sub preţul lor real.  

Victimele şi-au recuperate o parte din bijuterii în valoare de 25.000 de lei, după ce au plătiti pee le 6.000 de lei la amanet. Astfel oamenii au rămas cu o pagubă de 11.000 de lei. Femeia de 21 de ani este certată pentru furt calificat şi riscă până la 15 ani de puşcărie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: