IBM va primi 21 de milioane de euro de la stat pentru a crea 900 de locuri de muncă

IBM va primi 21 de milioane de euro de la stat pentru a crea 900 de
locuri de muncă

Compania are două centre în România, unul la Braşov şi altul la Bucureşti.

Compania americană IBM a confirmat informaţia că a primit un ajutor de la statul român pentru a-şi extinde „capabilităţile“ companiei în România la centrul de servicii de tehnologia informaţiei şi servicii de consultanţă IBM Global Delivery Center, scrie bzb.ro.

Statul va da companiei un ajutor de 21 de milioane de euro pentru a crea 900 de locuri de muncă. „IBM Global Delivery Center, cu locaţii în Bucureşti şi Braşov, va beneficia de extinderea capacităţii forţei sale de muncă calificate prin crearea a câteva sute de locuri de muncă noi până la sfârşitul anului 2015, prin intermediul unui program nou de dezvoltare a afacerilor. Această investiţie este sprijinită de iniţiativele guvernului României în contextul promovării dezvoltării regionale prin crearea de noi locuri de muncă şi utilizarea tehnologiei IT de ultimă generaţie”, a explicat IBM România, mai scrie bzb.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: