FOTO Partaj rapid şi Medicii Malpraxis au fost vedetele Cursei Trăsniţilor din Poiana Braşov

FOTO Partaj rapid şi
Medicii Malpraxis au fost vedetele Cursei Trăsniţilor din Poiana Braşov

Medicii Malpraxis au vurt sp tragă un semnal de alarmă asupra sistemul sanitar românescu. FOTOS.Suciu

Cele mai trasnite sănii s-au întrecut pe pârtia Bradul în scop caritabil. Banii strânşi din taxele de participare vor fi donaţi unei clase de elevi.

Cele mai haioase echipaje au fost aplaudate la scenă deschisă. Partaj Rapid a făcut senzaţie. Sania arăta exact ca o jumătate de apartament autentic, unde toate obiectele au fost înjumătăţie. Mesajul a fost unul cât se poate de clar: „DA rosteşti, aşa păţeşti“. Unul dintre proiectanţii saniei a trecut şi el printr-un divorţ. „Nu vedeţi câte divorţuri sunt acum în România. Toată lumea se desparte şi împarte totul“, a spus Levente Deneş, membru al echipajului.

Un alt echipaj care a făcut furori a fost Medicii Malpraxis. Doi braşoveni s-au gândit să tragă un semnal de alarmă cu privire la sistemul sanitar românesc folosindu-se de umor. Au montat pe o targă o doamnă care avea nevoie de o operaţie estică, în perfuzie au pus votcă, iar oxigenul a fost înlocuit cu o narghilea. „ Asta se întâmplă acum în România. Nu mai avem medicii. Este foarte trist şi vrem să tragem un semnal de alarmă“, a spus unul dintre membrii echipajului.

Reprezentanţii Rezervaţiei de Ursi de la Zărneşti au venit cu o cuşcă pe post de sanie. Ei au vrut să transmită astfel un mesaj emoţionat privind eliberarea urşilor din captivitate. „Este o cuşcă pe care noi am folosit-o pentru transportarea urşilor  până la eliberarea lor în rezervanţie. Mai sunt însă mulţi urşi captivi la noi în ţară. Unul dintre ei este în staţiunea Straja şi este ţinut pentru distracţia turiştilor. Urşii trebuie să fie liberi“. a spus Liviu Cioineag, reprezentantul rezervaţiei.

Un grup de tineri s-au înscris cu trei sănii în concurs. Au proiectat trei echipaje care imitau autoturismele din desene animate. Maşinile lui Fred şi Barney din Familia Flinstone au fost aplaudate la scenă deschisă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea
citeste totul despre: