Droguri la un festival de muzică electronică, în Poiana Braşov

Droguri la un festival de muzică electronică, în Poiana Braşov

Captură de pastile de Extasy. Foto: IPJ Constanţa

Doi tineri din Braşov au ajuns în arest, pentru că au fost prinşi cu droguri deţinute pentru vânzare. S-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, la un festival de muzică electronică, din Poiana Braşov. Un al treilea tânăr este sub control judiciar, după ce a fost prins cu droguri de agenţii de pază de la festival.

Ştiri pe aceeaşi temă


Totul s-a petrecut duminică, pe un platou dintre zona Poiana Mică şi staţiunea Poiana Braşov. Anchetatorii au avut informaţii potrivit cărora la Festivalul de muzică electronică "Dor de munte" sunt suspecţi care aduc droguri de mare risc, pentru vânzare.  I-au urmărit şi au stabilit că unul dintre distribuitori i-a dat altuia, tot pentru vînzare, comprimtate MDMA, cocaină, amfetamină şi cannabis. Duminică dimineaţa, în jurul 5, au organizat flagrantul. "În total, au fost descoperite 60 de pastile MDMA, 20 de grame de amfetamină, patru grame de cocaină şi trei grame de cannabis. În afară de cannabis, cantităţile de substanţe găsite sunt mari. O parte din substanţe erau ambalate în pliculeţe. Iar la unul dintre inculpaţi s-a descoperit un cântar de precizie. Sunt o parte din motivele care ne indică faptul că stupefiantele erau deţinute pentru vânzare", spune magistratul Mihai Negulescu, prim procuror al Serviciului Teritorial Braşov, al DIICOT. 
Cei doi disribuitori, în vârstă de 23 şi respectiv 24 de ani au fost arestaţi de Tribunalul Braşov, pentru 30 de zile. Un al treilea inculpat, de 32 de ani, a fost pus de aceeaşi instanţă sub control judiciar, pentru 60 de zile. 
Festivalul de muzică electronică a fost, în acest an, la a şaptea ediţie. A început vineri şi s-a încheiat duminică. Festivalul a fost organizat pe un platou al centrului de echitaţie de lângă Poiana Braşov. Organizatorii festivalului nu au putut fi contactaţi, pentru a-şi exprima punctul de vedere faţă de cele întâmplate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările