Două giratorii şi un trafic mai facil în zona Dârste

Două giratorii şi un trafic mai facil în
zona Dârste

Circulaţia în zonmă va fi mult fluidizată. FOTOArhivă.

Şoferii care ies din Braşov spre Săcele, dar şi spre DN1 sau DN1A vor avea un acces mult mai facil. Toată circulaţia în zonă va fi resistematizată.

Ştiri pe aceeaşi temă

În zonă se vor amenaja două sensuri giratorii, care să facă legătura atât între ocolitoarea Braşovului şi cea a Săcelelor, cât şi între DN 1 şi ieşirea din municipiul Săcele. „Această intersecţie trebuie să fie foarte bine sistematizată, astfel încât cei străini de zonă să poată trece cu uşurinţă, iar legăturile cu cele două centuri şi cu DN 1A să fie facile”, a explicat primarul Braşovului, George Scripcaru, citat de newsbv.ro.

Autovehiculele vor putea intra din ocolitoarea Săcele către varianta similară a Braşovului şi invers, cu bandă dedicată şi fără a mai fi necesară cedarea trecerii în diferite intersecţii. De asemenea, la intersecţia dintre ocolitoarea Braşovului şi cea a oraşului Săcele va fi realizat un sens giratoriu. Lucrarea va avea mai multe etape, după ce se va face resistematizarea de la Pasajul Dârste urmând să se continue cu o resistematizare a traficului în zona Hanul Domnesc, astfel încât să se facă legătura cu viitoarea zonă economică a municipiului Săcele, dar şi cu noul pasaj de pe tronsonul I al ocolitoarei spre DN 11.â

Pe aceeaşi temă:

Guvernul finanţează stadionul de cinci stele de la Braşov

Anul 2014 este anul parcărilor la Braşov

Braşovul va avea trei autrostrăzi în 2018

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: