Dosarul accidentului în urma căruia o maşină de poliţie a lovit un motociclist a fost preluat de Parchetul Curţii de Apel Braşov

Dosarul accidentului în urma căruia o maşină de poliţie a lovit
un motociclist a fost preluat de Parchetul Curţii de Apel Braşov

Motociclistul a fost rănit la un picior. FOTOArhivă.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov a preluat astăzi dosarul penal pentru a înlătura orice suspiciuni cu privire la anchetă. Cercetările se efectuează sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dosarul având ca obiect accidentul rutier din data de 20 august 2017, de pe raza localităţii Fundata în care a fost implicată o autospecială MAI condusă de un poliţist din cadrul Poliţiei Staţiunii Bran şi o motoclicletă a ajuns la Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov. „ Cauza a fost preluată de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărneşti pentru înlăturarea oricăror suspiciuni de parţialitate în efectuarea anchetei, având în vedere afirmaţiile făcute în spaţiul public de prim - procurorul acestei unităţi de parchet cu privire la vinovăţia poliţistului implicat în accident“, se arată în comunicatul procurorilor.

Accidentul s-a produs după o urmărire a doi motociclişti care nu au oprit la semnalele poliţiştilor. Unul dintre ei a fost rănit. „Din actele de cercetare efectuate până în prezent s-a stabilit că în data de 20 august 2017, în jurul orei 18.00, pe DN 73, pe raza localităţii Fundata, judeţul Braşov, o autospecială Dacia Logan, la volanul căreia se afla un poliţist din cadrul Poliţiei Staţiunii Bran, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a intrat în coliziune cu o motocicletă marca Suzuki, care circula în faţa sa şi în acelaşi sens, provocând căderea motocicletei şi vătămarea corporală a conducătorului acesteia.  Urmărirea penală se efectuează de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov“, se mai arată în comunicatul de presă. 

citeste totul despre: