Controlorii RAT au de azi uniforme şi nu vor fi incognito în autobuze

Controlorii RAT au de azi
uniforme şi
nu vor fi incognito în autobuze

Toţi controlorii vor avea uniforme. FOTOPrimăria Braşov.

Controlorii sunt îmbrăcaţi în haine de culoare albastră, cu însemnele Regiei şi au ecusoane uşor lizibile, care conţin datele de identificare şi fotografia angajatului.

În ultimele trei săptămâni, aceşti angajaţi au parcurs un program de training ce a vizat creşterea calităţii activităţii desfăşurate în relaţia cu toţi călătorii. „Dăm un semnal clar de schimbare în privinţa acestei componente a activităţii Regiei. În primul rând, trebuie menţionat că preocuparea actualei echipe manageriale nu se referă la
creşterea numărului de persoane amendate, ci la mărirea numărului celor care validează bilete de călătorie. Abordarea noastră faţă de activitatea de control îşi mută centrul de greutate din zona sancţiunii spre cea a prevenţiei. Trecem de la punitiv, la preîntâmpinare. În al doilea rând, schimbăm astfel şi percepţia călătorilor despre această activitate: nu urmărim pe nimeni, ci vrem doar ca toată lumea să-şi respecte obligaţiile, în primul rând cele către comunitatea braşoveană. Le mulţumim celor care ne oferă semnale referitoare la aceste schimbări”, a declarat directorul general al RAT Braşov, ing. Cristian Radu.
 

Pe aceeaşi temă:

RAT Braşov are pagină de facebook

RAT nu va mai polua pârâul Timişul Sec

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările