Consiliul Judeţean cere transformarea „Drumului Ruşinii“ în drum naţional. Doar aşa ar putea fi reparat

Consiliul
Judeţean cere transformarea „Drumului Ruşinii“ în drum naţional. Doar aşa ar
putea fi reparat

Drumul este aproape impracticabil pe unele porţiuni. Foto: Arhivă

Drumul care leagă Şercaia de Hoghiz nu are fundaţie şi era într-o stare deplorabilă de ani întregi. Şoferii, oricât de pricepuţi ar fi, nu au cum să ocolească gropile.

Pentru ca acest drum să fie complet reparat este nevoie de o investiţie uriaşă, de 40 de milioane de euro. Dacă ar fi transformat în drum naţional ar putea fi reparat cu fonduri de la Ministerul Transportului. Pentru acest lucru este nevoie însă de o hotărâre de guvern. Reprezentanţii Consiliului Judeţean merg astăzi la Bucureşti, pentru a-i convinge pe guvernanţi.

„Consiliul Judeţean Braşov a emis o hotărîre pentru clasarea acestei artere, dar ministerul nu ne-a dat aviz favorabil încă. Vom merge la Bucureşti, pentru a rediscuta posibilitatea aprobării unei hotărâri de Guvern, privind includerea DJ 104 în categoria drumurilor naţionale“, a declarat vicepreşedintele CJ, Mihai Pascu, citat de monitorulexpres.ro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările