Cât va costa curăţenia şi deszăpezirea oraşului în următorii patru ani

Cât va costa curăţenia şi deszăpezirea oraşului
în următorii patru ani

Primăria caută firmă care să se ocupe de curăţenia oraşului. FOTOArhivă.

Primăria a scos la licitaţie cele două servicii şi este dispusă să plătească până la 176 de milioane de lei pentru curăţenie şi deszăpazire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria a scos la licitaţie salubrizarea şi deszăpezirea oraşului în următorii patru ani. Obiectul acestei proceduri este de a încheia un acord-cadru pentru asigurarea următoarelor activităţi: servicii de măturat, spălat, stropit, întreţinere a căilor publice şi cosit, greblat şi întreţinerea curăţeniei în zonele verzi, precum şi combaterea înzăpezirii, combaterea poleiului, activităţi de deszăpezire, de îndepărtare a zăpezii, de prevenire a înzăpezirii şi de prevenire a producerii poleiului. Valoarea contractului este între 44 şi 176 de milioane de lei şi este împărţit pe două loturi: Sectorul 1 cuprinde cartierele: Noua, Astra, Scriitorilor, Răcădău, Centru, Şchei şi Poiana Braşov, iar  Sectorul 2 cuprinde cartierele: Timiş-Triaj, Craiter, Gării, Tractorul, Bartolomeu, Stupini, Braşovul Vechi, Florilor.

„ Am ales varianta acordului-cadru deoarece ne oferă, pe parcursul celor 4 ani, posibilitatea de a controla mai bine serviciile şi a le adapta în funcţie de necesităţi. Sper să finalizăm cât mai repede această procedură şi, dacă este posibil, să începem activitatea de salubrizare în baza noilor contracte încă din trimestrul II“, a declarat viceprimarul Laszlo Barabas.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: